Nå er vi i full gang med planlegging av neste års prosjekter.
Planen er å starte med dette utvalget av bærbusker;
Blåbær, røde og gule stikkelsbær, røde og gule bringebær, bjørnebær, solbær, og røde og hvite rips.
Og i tillegg hører jo selvsagt jordbær med.
Av frukttrær vil vi ha sorte og gule moreller, blå og gule plommer, pærer og epler.
Vi har nå bare et lite drivhus hvor vi dyrker urter, tomat, paprika og agurk,
men til våren står det forhåpentligvis er nytt og større drivhus på plenen.
Da vil vi dyrke fersken, kiwi, drue, tomat, agurk, chili, paprika, squash,
rabarbra, luftløk og masse deilige urter der.
Noe av dette har vi jo fra før, så det må bare deles og flyttes på.
rabarbra, luftløk og masse deilige urter der.
Noe av dette har vi jo fra før, så det må bare deles og flyttes på.
Drømmen er å bli selvforsynt med mye. Jeg har stor tro på kortreist mat.
Vi er jo så heldige å bo i Reddal som er viden kjent for potetene sine.
De fleste andre grønnsaker kan også kjøpes direkte fra bøndene her,
men det er jo litt stas å dyrke selv også da, både for voksne og barn.
Vi er flinke til å safte, sylte, tørke, hermetisere, forvelle og fryse.
Fryseboks og spiskammers er fullt av godsaker fra skog, åker, sjø og hage.
Hvis noen har tips om andre spennende ting vi bør dyrke, så tar vi gjerne imot forslag.
Tips oss også gjerne om spennende oppskrifter vi kan prøve.
De fleste bildene her er lånt på nettet,
men til neste år har jeg store planer om å legge ut våre egne skrytebilder.
Fryseboks og spiskammers er fullt av godsaker fra skog, åker, sjø og hage.
Hvis noen har tips om andre spennende ting vi bør dyrke, så tar vi gjerne imot forslag.
Tips oss også gjerne om spennende oppskrifter vi kan prøve.
De fleste bildene her er lånt på nettet,
men til neste år har jeg store planer om å legge ut våre egne skrytebilder.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar