Søndagene blir ofte brukt til sopp eller fisketurer her.
I går var intet unntak.
Vi reiste ned på brygga for å prøve fiskelykken.
I begynnelsen gikk det tregt, men etterhvert dro Tomek opp den ene fine fisken etter den andre.
Torsk, flyndre, sei, blåstål, og en til som vi ikke vet hva heter, bet på kroken.
Heldisvis så rensker Tomek den store fisken.
Vi har en grei avtale der, jeg renser ferskvannsfisk og han renser saltvannsfisk.
Jeg trengte bare å lage agurksalat og skrelle poteter, så ble det deilig torskemiddag til kvelds.
1 revet slangeagurk
2 hvitløksfedd
3 ss gresk yoghurt.
Riv agurken, og la den renne av seg en stund i et dørslag.
Etterpå røres alt sammen med salt og pepper.
2 hvitløksfedd
3 ss gresk yoghurt.
Riv agurken, og la den renne av seg en stund i et dørslag.
Etterpå røres alt sammen med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar